Polední menu

Týden od 17. března do 21. března

Jídlo týdne

Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Pondělí

Brokolicový krém 60 Kč
Penne all ragú cacciatore s parmezánem 175 Kč
Drůbeží játra na slanině s dušenou rýží 170 Kč
Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Uterý

Česnečka s vejcem a krutony 60 Kč
Smažený hermelín s bramborem a tatarkou 180 Kč
Zvěřinový guláš s houskovým knedlíkem 195 Kč
Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Středa

Hovězí vývar s masem, zeleninou a kapáním 60 Kč
Maďarský hovězí perkelt s kynutým knedlíkem 195 Kč
Kapustový karbanátek s bramborovou kaší a okurkou 180 Kč
Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Čtvrtek

Fazolová polévka 60 Kč
Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem 180 Kč
Rozlítaný španělský ptáček s dušenou rýží 195 Kč
Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Pátek

Pórková polévka 60 Kč
Páteční kuřecí řízek s bramborovým salátem 195 Kč
Žemlovka s jablky a tvarohem 180 Kč
Vepřové koleno na pivu, šťouchané brambory 190 Kč

Make a Reservation

Hours
Monday-Wednesday: 11a-9p
Thursday-Saturday: 11a-10p
Happy Hour: Everyday 2p-6p
Address

Via Serlas 546, 6700 St. Moritz, 
Switzerland

Select Date & Time

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Restaurant Brunch

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Reservation Handling by

{employee_name}

Price

{reservation_price}
Your cart is empty.

Total: 0

Your Information

Required fields are followed by *.


Phone number is invalid.

Your Order

Payment Method

Sorry, it seems that there are no available payment methods.

Making a reservation...