ZVĚŘINA
4.-6. října
JELEN 310Kč
Jelení roastbeef, nakládané houby a mayo z pečeného česneku
KANČÍ 260Kč
Kančí výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem
DANČÍ 320Kč
Sekaná se šípkovou omáčkou, bramborové šišky
Těšíme se na Vás ZAS A ZNOVA
4.-6. října
JELEN 310Kč
Jelení roastbeef, nakládané houby a mayo z pečeného česneku
KANČÍ 260Kč
Kančí výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem
DANČÍ 320Kč
Sekaná se šípkovou omáčkou, bramborové šišky
Těšíme se na Vás ZAS A ZNOVA
13.-15. prosince
…Tafelspitz je pokrm rakouské kuchyně, jde o dlouze vařené hovězí nebo telecí maso s tradičními přílohami. Císař Franc Josef I. toto jídlo označil za své oblíbené a tím jej proslavil po celé Evropě.
TAFELSPITZ MENU 620Kč
Silný vývar s celestinskými nudlemi
Vařená morková kost, topinka z grilu,
Vařená hovězí květová špička, dušený špenát, restované strouhané brambory, pažitková omáčka a jablečným křen.
Těšíme se na Vás ZAS A ZNOVA
Hlavní 813, Sulice – Hlubočinka
Via Serlas 546, 6700 St. Moritz,
Switzerland