CHEF ARENA – STEAKOVÁ MASA A RYBY S JANEM HORKÝM

15.12.2022 OD 17HOD.

Délka kurzu: 4 hod.
Cena: 3500 Kč
Místo konání: CHEF ARENA
KOUPIT ZDE

Kurz pro všechny milovníky masa!

Šéfkuchař Jan Horký vás naučí, jak správně pracovat s vyzrálým masem. Ukážeme si techniky přípravy dokonalých steakových mas a marinování lososa. Vše projdeme s Honzou krok po kroku, abyste si postupy osvojili a získali potřebnou jistotu. Chybět nebudou ani marinády, jednoduché dresinky a pestré přílohy.

Americká picanha
Panenka z mangalice
Vyzrálá pluma z iberského vepříka
Bůček „sous vide“
Losos marinovaný v hořčici a medu
 

Chimichury salsa
Hrubozrnná hořčice s medem a balsamikem
Sójová omáčka s rybí omáčkou, sezamem a medem

Těšíme se na Vás