CHEF ARENA – PLODY MOŘE S JANEM HORKÝM

20.dubna v 17hod.

Konání: 20.04.2023 17:00
Délka kurzu: 4 hod.
Cena: 4500 Kč

KOUPIT ZDE

Mořské plody, milujeme, ale zároveň máme často obavu z jejich přípravy.

My vás toho přehnaného respektu k nim zbavíme a s Honzou Horkým získáte jistotu, jak s mořskými plody správně naložit. Ukážeme si, jak je vybrat, nakupovat, skladovat, zpracovat a nakonec dokonale uvařit a naservírovat.

Naučíme se správné techniky vaření, vhodné úpravy a kombinace, přílohy i doplňky.

S Honzou se můžete těšit na dokonalý kulinářský zážitek,

Společně připravíme

Variace mušlí, Slávky, mušle svatého Jakuba, jablková espuma

Krevety „black tiger“ curry s kokosovým mlékem

Tempurované krevety s wasabi majonézou, salát z řas a bílé ředkve

Salát z chobotnice a kalmar, limetkový creme fresh, rukola

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.